ŞANLIURFA / HALİLİYE - Konuklu İmam Hatip Ortaokulu

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencisi Elif Nur Demirak Türkiye geneli yapılan Umut Işığında Gazzeli Çocuklar Temalı resim yarışmasında Türkiye 7.'si olmuştur.Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

May

Haliliye İlçesi taşımalı okullar kapsamında yapılan futbol turnuvasında okulumuz 21 okul arasında birinci olarak şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Mrt

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Ezgi Odabaş 5. sınıf öğrencileriyle birlikte okul gazetemize bu aya özel bilim sayısı bülteni çıkardılar.

Mrt

Okulumuzda Türkçe öğretmenlerimiz Fatma Durmaz ve Cihad Öztürk ile Müzik öğretmenimiz Aynur Rahime Deniz'in düzenlediği İstiklal Marşı'nin Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı düzenlendi.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Yasemin Gür öğrencilerimiz ile birlikte Namaz Ağacı etkinliği çalışması yaptılar.

Şbt

HER SINIFTAN BELİRLİ KRİTERLER DOĞRULTUSUNDA OLUMLU DAVRANIŞLAR KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZDEN BİR KİŞİ HAFTANIN YILDIZI OLARAK SEÇİLMEKTEDİR. HER HAFTA HER SINIFIN YILDIZI TEKRAR SEÇİLİR. SENE SONUNDA EN ÇOK YILDIZ TOPLAYAN ÖĞRENCİ BİSİKLETİ ALMAYA HAK KAZANACAKTADIR.

Şbt

ŞANLIURFA BAROSUNDAN AVUKAT MAHMUT TANRIKULU OKULUMUZA GELEREK KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE "AVUKATLIK" MESLEĞİNİ TANITMIŞTIR. KENDİSİ ŞANLIURFADA YETİŞMİŞ BİR AVUKAT OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZE ÖRNEK TEŞKİL ETMİŞTİR.

Okulumuz gazetesi çıktı.

Ara

Okulumuzda rehber öğretmenlerimiz tarafından "Akran Zorbalığı Atölyeleri" uygulanmaktadır.