ŞANLIURFA / HALİLİYE - Konuklu İmam Hatip Ortaokulu

Konuklu İmam Hatip Ortaokulu

KONUKLU MAH. 5108 SK. NO 1 HALİLİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
BAŞARILI ve ÖRNEK bir okul olmak. Bilgiyi, beceriyi, teknolojiyi ve sevgiyi birleştirerek; en iyi hizmeti sunmak. Eğitim ve öğretimde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir okul olmak. Demokratik, çağdaş, geleceğe ümitle bakan, güvenli ve kendi kendilerine yeterli bireyler yetiştirmek. Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek;öğrenme için her türlü fırsatı vererek ; öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetişmelerini hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak; ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir. Unutmayalım ki her şey çocuklarımızın geleceği içindir.
Misyon
Çağdaş eğitim teknolojilerini kullanan, demokratik katılımı uygulayan, farklılıkları ile övünen , mutlu, başarılı ve çevresi ile barışık , yaratıcı ve pozitif düşünen bireyler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
İNGİLİZCE-ARAPÇA
Ulaşım
Okulumuza Merkezden yarım saatte bir kalkan Kısas köyüne giden minübüsler. Toplama Merkezinden 103 numaralı belediye otobüsü okulumuzun yanından geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz mevcudu 1036 olup 150 öğrenci taşımalı gelmektedir. Konuklu mahallesi Şanlıurfa´nın 7-8 km güneydoğusunda Kısas Beldesi yolu üzerinde bulunmaktadır.